torstai 7. heinäkuuta 2011

Rajamailta

Lenkkipolun varrella. Hermanni ihmettelee polunvarren kalloa, joka tuijottelee ja tarkkailee kaikkia metsässäkulkijoita:
Grillikausi avautuu. Vanhasta saunanpiipusta kasattu tilapäisgrilli. Joka on nyttemmin muuttunut jo melkein yhtä tyylikkääksi muuratuksi grilliksi. Ja jonka tarkoituksena on evoloitua yhä eteenpäin jonkinmoiseksi savustusuuniksi. Läppärin ääressä, yhdistettynä grilli- ja Homm II -mestarina toimii Ville.

Tomaattitoteemi. Vielä aika ohutvartiset tomaatit siirttyivät eteisestä pihalle vanhaan pataan. Koska keskellä pihaa on kuumaa ja kasvit ovat säiden armoilla piti niiden suojaksi laittaa jotain. Eli siis lehmänkallototeemi:Silakkaa. Näistä kiitos Reijolle. Merestä niitä kuulemma nousi tuhansittain kun vaan heitti paljaita koukkuja veteen. Kuulostaa epäilyttävältä, kala on sittenkin koukun eikä madon perään?:


Polunvarren kallo: Hassua tässä kallossa on se, että ennen tässä oli toinen kallo. Sitten kun se kyllästyi tarkkailemaan polunkulkijoita ja katosi (en tiedä minne?), raahautui metsästä pikimmiten uusi kallo siihen tilalle (?)


Rajalammilla.